top of page

iS CLINICAL KASVOHOIDOT

iS Clinical on korkealaatuinen ihonhoitosarja USA:sta, joka on kehittänyt merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon saralla. iS Clinical tuotteet ovat tuoksuttomia ja koostuvat vain puhtaista, farmaseuttisen tason kasvipohjaisista raaka-aineista. iS Clinical tarjoaa merkittäviä tuloksia laajasti erilaisiin ihon haasteisiin.

iS Clinical - Facial: 110€ / 60min

Mekaaninen ihonpuhdistus: +20€ / 15min

Hydrafacial ihonpuhdistus: +50€ / 15min

Ylellinen klassinen kasvohoito tarjoaa tehokkaita hoitotuloksia. Kasvohoito toteutetaan ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla ja sisältää myös decoltee alueen käsittelyn. Sopii täydellisesti myös raskauden ja imetyksen aikana.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-, niska- ja hartiahieronnan, 1-2 naamiota, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

iS Clinical - Fire&Ice Facial: 110€ / 60min

Decoltee: +40€ / 15min

Mekaaninen ihonpuhdistus: +20€ / 15min

Hydrafacial ihonpuhdistus: +50€ / 15min

Kevyt happokuorintahoito ilman ihon palautumisaikaa. Hoidossa vuorottelevat lämpimät ja viileät tuntemukset iholla. Toimii tuloksellisesti lähes kaikkiin ihon haasteisiin sekä sopii täydellisesti myös raskauden ja imetyksen aikana.

Suositellaan 3-5x sarjahoitona 2-4vk välein.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

iS Clinical - Prodigy Peel P2 System: 150€ / 60min

Decoltee +40€ / 15min

Edistyksellinen happokuorintahoito parantaa ihon laatua merkittävästi. Toimii tuloksellisesti ihon ikääntymismuutoksiin, värihäiriöihin sekä akneen.

Suositellaan 3x sarjahoitona 4-8vk välein.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon valmistelun, kolmivaiheisen happokuorinnan ja hoitovoiteen.

iS Clinical - Mini Facial: 85€ / 60min

Decoltee +40€ / 15min

 

10-18 vuotiaille nuorille suunnattu kasvohoito syväpuhdistaa ja hoitaa ihon perustarpeita.

Mikäli iholla on paljon puhdistettavaa, voi puolestaan Hydrafacial - Signature tai Hydrafacial - Clarifying hoito olla tarpeellinen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja hoitovoiteet.

bottom of page